• Workshops

Workshop Green Egg barbecu

djurre bbq 2

Als de warmere dagen weer in aantocht zijn, is niets fijner dan samen buiten zijn en lekker koken. 'Djurre Kookt' verzorgt een exclusieve Green Egg barbecue workshop op een locatie naar uw keuze. Geniet bijvoorbeeld buiten in de tuin van het heerlijke weer, een verfrissend drankje en ontdek de vele mogelijkheden van de Green Egg barbecue.Tijdens deze exclusieve workshop wordt gestart met de uitleg over het gebruik van de Green Egg barbecue. Denk hierbij aan het gebruik van verschillende soorten rookhout en de temperatuurbeheersing. Daarnaast behandelen we verschillende accessoires en technieken, zoals roken, indirect bereiden en grillen. Vanzelfsprekend gaan wij in op bereidingswijzen van verschillende ingrediënten en de daarbij gewenste temperaturen.

Na de opgedane kennis ga ja aan de slag met het driegangendiner, welke bestaat uit echte zomerse gerechten, met bijvoorbeeld kip, rund, varken, vis en verschillende soorten groenten. Per gerecht komen verschillende bereidingstechnieken aan bod, zoals slow cooking en grillen op hoge temperaturen. 

Aansluitend ga je genieten van het door jezelf bereide diner, uiteraard voorzien van bijpassende wijnen of speciaalbieren.

Een workshop Green Egg barbecue aan huis kan je al afnemen vanaf €42,50 p.p

Vraag naar de mogelijkheden die Djurre Kookt biedt.