Een Latijns-Amerikaans gerecht met runderreepjes, zoetzure groenten en limoenyoghurt
Details | Reacties
Een najaarstaartje van pompoen en blauwschimmelkaas
Op de huid gebakken zeebaars met gemarineerde rode kool, knapperige walnoten en notenmayonaise
Een salade van drie soorten bieten met curly kale, geitenkaas en noten
Een salade van meloen, venkel en zachte geitenkaas
Een stamppot van broccoli met een runderburger en een komkommer lintensalade met dille
Een vegetarische risotto met broccoli, tomaat en boerenkaas
Djurre zijn workshops zijn echt een aanrader!! Meerdere malen met 10-15 man veel pret gemaakt, geleerd en bovenal erg lekker gegeten!!
Na een gezellige workshop kaasmaken en een keurig verzorgde boerenkaasfondue verlaten ze zeer tevreden de boerderij; de beste reclame!
Ik zou Djurre Kookt dan ook van harte aanbevelen voor groepen vrienden, zakelijke events of als familie.