Carpaccio van sinaasappel en grapefruit met rode biet, geitenkaas en walnoten
Details | Reacties
De chayotes zijn familie van de komkommer.
Gespietste chioggia biet met aardbei en braam
Gefrituurde aubergine met couscous
Deze heerlijke vegetarische couscous wordt geserveerd met regenboogwortels De groenten worden boterzacht en zoet als je ze in de oven gaart. Lekker met een fris yoghurtsausje met yoghurt van Buurvrouw Durkje.
Couscous met gestoofde snijbiet en runderworstjes
Een gevulde couscoussalade
Djurre zijn workshops zijn echt een aanrader!! Meerdere malen met 10-15 man veel pret gemaakt, geleerd en bovenal erg lekker gegeten!!
Na een gezellige workshop kaasmaken en een keurig verzorgde boerenkaasfondue verlaten ze zeer tevreden de boerderij; de beste reclame!
Ik zou Djurre Kookt dan ook van harte aanbevelen voor groepen vrienden, zakelijke events of als familie.