• Workshops

WAT VINDEN DE KLANTEN VAN DJURRE KOOKT?

Douwe Wiersma

visje2

Erg bedankt. Super verrassing

Douwe Wiersma

Anke Strikwerda

kookworkshop 2

Vorige week vrijdag een erg geslaagde en lekkere workshop in Itens gehad met 14 dames onder leiding van Djurre! Tige tank!

Anke Strikwerda

Astrid Pen-Hagels

kookworkshop 25 augustus1

Een fantastische avond gehad. Op een professionele en spontane manier begeleid hij moeiltelooos 9 personen in de keuken. Leuk gekookt, dingen geleerd en zalig gegeten. 

Astrid Pen-Hagels

 

Gaby Baas

gaby1

Vorige week kwam Djurre bij ons koken voor 24 man. Het eten was super lekker en zag er ook heel goed uit! Alles was goed geregeld en werd ook weer netjes achtergelaten. Een echte aanrader dus!

Gaby Baas

Gelland Kingma

kookworkshop3

Djurre heeft een keer een kookworkshop voor 10 personen en een privé diner voor 18 personen op onze locatie Huize Oude Willem verzorgd. Djurre is een bevlogen kok en kookspecialist, dat merk je aan alles. Op locatie werkt hij heel precies en netjes en laat alles weer schoon achter. Wij bevelen Djurre van harte aan voor een kookworkshop of privé diner!!

Gelland Kingma

Jacco Visser

zuidlaren

Djurre zijn workshops zijn echt een aanrader!! Meerdere malen met 10-15 man veel pret gemaakt, geleerd en bovenal erg lekker gegeten!!

Jacco Visser

Pieter Snaak

bonen

In april hadden we een weekend met vrienden in een kampeerboerderij in Engwierum (Friesland). Vanwege mijn goede ervaringen met Djurre tijdens kookworkshops in Zuidlaren besloten we om in plaats van uit eten te gaan, Djurre uit te nodigen voor een kookworkshop. Iedereen was gelijk enthousiast over het idee! 
Djurre heeft ons een prachtige avond bezorgd met prachtige producten en een vriendelijke, maar soms ook strenge begeleiding. Dit resulteerde uiteindelijk in prachtige gerechten. Het was een fantastische avond! Echt een aanrader om een kookworkshop van Djurre te volgen, ook tijdens zulke weekenden! 
Djurre, nogmaals bedankt!

Pieter Snaak

Mara Eijsbouts

le brocope

Djurre leidt al een aantal jaren een kookworkshop in mijn restaurant en keuken in Le Brocope. Dat zijn geweldige avonden waar veel plezier wordt gemaakt en waar veel geleerd wordt. Als je echt op een leuke en goede manier wil koken moet je zeker eens een kookworkshop bij Djurre volgen!!

Mara Eijsbouts 

Nadine de Ruiter

ravioli

Een kookworkshop bij Djurre Kookt is een gezellige en absoluut leerzame avond.

Door zijn ervaring en kennis van producten weet hij je als groep zo te begeleiden dat je met elkaar een heerlijk 3 gangen menu kan bereiden.

Gezelligheid, humor en heerlijk eten. Oftewel een aanrader voor een gezellige avond.

Nadine de Ruiter 

Erik van der Stouwe van Smeding groenten & fruit

In alles merk je dat Djurre van koken, mooie producten en vooral ook van mensen houdt.

Djurre weet met mooie recepten en gerechten mensen te inspireren en enthousiast te maken voor zijn culinaire bevliegingen. Met de meest eenvoudige ingrediënten weet hij in kookdemo’s op de winkelvloer iedere keer menig klant te verrassen.

Zijn jarenlange ervaring in de keuken zorgen er voor dat Djurre in alle omstandigheden de controle heeft.

Djurre, heerlijk!

Erik van der Stouwe van smeding groenten & fruit 

Mariska Leegte

zeebaars
We hebben een hele gezellige avond gehad. Bedankt daarvoor.
Lekkere recepten, vooral het voorgerecht was echt een topper.
Alles was goed georganiseerd, mooie uitgewerkte recepten.
 

Mariska leegte

Arjen Jenema

arjan

Een kookworkshop bij djurrekookt! 
Elke laatste vrijdag van de maand doe ik mee aan de kookworkshop onder toeziend oog van Djurre! 
Het aanbod van gerechten en bereidingstechnieken is zeer gevarieerd.  Ook de groeps samenstelling  is divers, maar iedereen heeft passie voor lekker eten en het bereiden hiervan. En dat vind ik te gek! Djurre verrast ons elke maand met nieuwe gerechten met niet te vergeten een bijpassend wijnarrangement! De sfeer, het lekkere eten en het enthousiasme van Djurre, zorgt elke keer voor een geslaagde avond!

arjen jenema

Ruitenbeek

ruitenbeek

Djurre Veensma is een hele hartelijk gastheer die onze personeelsavond bijzonder gezellig begeleidt heeft. De recepten van de kookworkshop waren erg goed te doen en smaakten heerlijk. We hebben een hele gezellige avond gehad, die zeker door het aandeel van Djurre zeer geslaagd was!

Ruitenbeek

Erik Jan de Jong

erikjan
Maandelijks koken we met onze vriendenploeg onder leiding van Djurre en dat is iedere keer weer een culinair feest! 
Originele gerechten, hoogwaardige ingrediënten,  heerlijke wijnen gecombineerd met Djurre's inzet en passie maken dat ik Djurre zijn kookworkshops van harte kan aanbevelen!
 

Erik jan de jong

Riekle de Roy

riekle
Vrijdagavond 11 december j.l. komt  mijn  zoon  binnen en zegt dat hij een verrassing voor mij heeft. Ik mag mee en we van rijden van Amsterdam naar Friesland, richting Oldeberkoop. 
Daar  aangekomen, blijkt dat ik getrakteerd  word op een kookworkshop.  Mijn avond kan niet meer stuk. Djurre de kok heeft een menu voorbereid,  wat door de deelnemers 
gemaakt gaat worden. Het leuke is, dat je met een aantal mensen die je voor het eerst ziet, een onderdeel van het diner maakt. Zeer verrassend!!!  
Het is een prima manier om nieuwe mensen te leren kennen en met elkaar in een intieme setting een heerlijk diner op tafel te zetten.
Djurre geeft tijdens het koken tips en aanvullingen om het gerecht zo goed mogelijk te bereiden en te presenteren!!
 
Al met al voor mij een fantastische ervaring en voor herhaling vatbaar. 
 

Riekle de Roy

Auke Veenstra

auke

Sinds een aantal jaren ben ik aangesloten bij de kookclub van ‘Djurre Kookt’ te Oldeberkoop.

Elke maand stelt hij menu’s samen met veel afwisseling en uitdaging, waarbij ieder lid van de kookclub op zijn eigen niveau kan werken.

Na het koken is er alle tijd voor gezelligheid in een mooie ambiance, waar we met elkaar en een bijpassend glas wijn kunnen genieten van de door ons zelf gekookte gerechten.

Auke Veenstra

De Stootsters

Met onze biljart vereniging hebben we i.v.m. ons  jubileum een kookworkshop gehad. Op locatie in ons eigen Dorpshuis. Super gezellig en heel leerzaam. En natuurlijk heerlijk smullen van de gerechten die we onder Djurre zijn supervisie voor elkaar en met elkaar hebben gemaakt. Een echte aanrader!
Klaasje Bloemsma namens biljart vereniging 

De stootsters

Familie Wedekind

Wij genieten regelmatig van de bijzondere en heerlijke gerechten van Djurre. 

De passie die Djurre voor zijn vak heeft is duidelijke terug te proeven in zijn gerechten. En naast geweldig kok is hij ook een goede leermeester.

Kortom: een absolute aanrader! 

Familie wedekind

Maria

maria

Al een aantal jaren hebben we onze eigen kookclub, waarmee we ca. 1x per 6 weken met veel plezier genieten van het koken en het eten. Djurre heeft ons niet alleen van inspiratie voorzien als we weer eens om nieuwe ideeën verlegen zaten, hij heeft ons ook een kookworkshop gegeven. Hij heeft ons op ons eigen smaak leren vertrouwen en ons nieuwe technieken bijgebracht, waaronder het ontschubben en fileren van zeebaars. Heerlijk in combinatie met gemarineerde rodekool en notenmayonaise. Een van onze meest gezellige en smaakvolle avonden en we zullen vast weer eens een beroep doen op deze gezellige en deskundige chef!

maria bijlsma

Jorick

Voordat ik begon te koken bij djurre kookt kwam ik in de keuken eigenlijk niet verder dan voedsel opwarmen en een keuze tussen pasta of de Hollandse pot! Nu ik een aantal jaar kook bij djurre kookt heb ik veel meer plezier in koken en voor mij nog belangrijker meer inspiratie en ideeën over wat ik deze week allemaal zou gaan eten dit maakt mijn eetpatroon een stuk gezonder en leuker!  Daarnaast heb ik nieuwe kook technieken geleerd en de presentatie van het bord, het oog wil namelijk ook wat! Kortom: gezelligheid, kwaliteit en inspiratie zijn voor mij de kernwoorden van de kookworkshops die ik beleef bij djurre kookt! 

Jorick

Kaasboerderij de Stelp

Sinds enige tijd regelt Djurre voor onze kaasboerderij de workshop kaasfondue, en dat voldoet volledig aan onze wensen, maar nog belangrijker ook  aan de wensen van onze gasten. Na een gezellige workshop kaasmaken en een keurig verzorgde boerenkaasfondue verlaten ze zeer tevreden de boerderij; de beste reclame!

Kaasboerderij de Stelp

Cornelis Lemstra

 Koken met Djurre is één en al gezelligheid. Samen met een groep vrienden (de kookclub) komen we enkele keren per jaar bij elkaar om heerlijke gerechten te maken. Door de jaren heen mogen we toch wel zeggen dat er al enkele restaurantwaardige menu's zijn gemaakt. Dus naast de gezelligheid wordt er ook op hoog niveau gekookt;-). En dit allemaal wordt in goede banen geleid door Djurre. Ik zou Djurre Kookt dan ook van harte aanbevelen voor groepen vrienden, zakelijke events of als familie.

Cornelis Lemstra

Janine Abee

Een superleuk teamuitje gehad bij Djurre Kookt. Samen met collega’s een heerlijk driegangenmenu gekookt, onder toeziend oog van Djurre. Het voorgerecht was een zelfgemaakte ravioli. Het hoofgerecht was vis met aardappelpuree, komkommerpareltjes en truffelchipjes. En als toetje: tiramisu! De sfeer was gezellig, het koken leerzaam, en het eten heerlijk! Djurre is een goede kok en leermeester, daarnaast ook een geweldige gastheer. Ik kom zeker een keer terug!

Janine Abee

Betty Bouma

In december 2015 heb ik deelgenomen aan een kookworkshop van Djurre.  Het was een zeer gezellige avond met heel lekker eten wat we zelf hadden bereid. En dat, terwijl ik totaal geen keukenprinses ben!  Kortom, een top uitje!

Betty Bouma

Henk Feitsma

Djurre is een jonge, enthousiaste en entertainende kookkunstenaar. Doen!

Henk Feitsma

Esther Veenhouwer

Ik heb in december 2015 meegedaan aan de kookworkshop in Villa Vredenwoud in Oldeberkoop.  Het is een aanrader om met Djurre te gaan koken. Relaxed, goede uitleg en heerlijk gegeten! Wat wil je nog meer?!

Esther Veenhouwer