Workshops

Wilt u lekker en veelzijdig leren koken? Dit kan bij Djurre Kookt!

Elke kookworkshop kan naar wens worden ingericht. Zo kunnen er kookworkshops worden gehouden voor bedrijfsuitjes, maar ook voor vrienden en kennissen. Dit allemaal bij u  thuis, maar ook op een door u gekozen locatie. De gebruikte receptuur neemt u mee naar huis voor een culinaire verwennerij elders.

Bij het koken wordt veel aandacht besteed aan  kooktechnieken en -vaardigheden en een goede presentatie van het gerecht. Natuurlijk werken wij met verse, eerlijke en duurzame producten.

Een kookworkshop aan huis kunt u afnemen vanaf €39,50 p.p. .  
Vraag naar de mogelijkheden die Djurre Kookt biedt.

Op de volgende locaties zijn wij actief.

Restaurant Le Brocope en Kaasboerderij De Stelp in OldeberkoopHet Boschhuis in Zuidlaren en de skybox van het Fries Veenweidevlees in Rohel.

 

Workshop Green Egg barbecue

Als de warmere dagen weer in aantocht zijn, is niets fijner dan samen buiten zijn en lekker koken. 'Djurre Kookt' verzorgt een exclusieve Green Egg barbecue workshop op een locatie naar uw keuze. Geniet bijvoorbeeld buiten in de tuin van het heerlijke weer, een verfrissend drankje en ontdek de vele mogelijkheden van de Green Egg barbecue.Tijdens deze exclusieve workshop wordt gestart met de uitleg over het gebruik van de Green Egg barbecue. Denk hierbij aan het gebruik van verschillende soorten rookhout en de temperatuurbeheersing. Daarnaast behandelen we verschillende accessoires en technieken, zoals roken, indirect bereiden en grillen. Vanzelfsprekend gaan wij in op bereidingswijzen van verschillende ingrediënten en de daarbij gewenste temperaturen.

Na de opgedane kennis ga ja aan de slag met het driegangendiner, welke bestaat uit echte zomerse gerechten, met bijvoorbeeld kip, rund, varken, vis en verschillende soorten groenten. Per gerecht komen verschillende bereidingstechnieken aan bod, zoals slow cooking en grillen op hoge temperaturen. 

Aansluitend ga je genieten van het door jezelf bereide diner, uiteraard voorzien van bijpassende wijnen of speciaalbieren.

Vraag naar de mogelijkheden die Djurre Kookt biedt.

Workshop zelf kaasmaken en boerenkaasfondue

Workshop zelf kaasmaken en boerenkaasfondue op Kaasboerderij de Stelp. Vraag naar onze mogelijkheden en wij maken een offerte op maat.

 

Wijn- en spijsproeverijen

Wilt u met uw bedrijf of als particulier eens een keer een echte wijn- en spijsproeverij meemaken als onderdeel van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of met familie etc.? Dat kan! Sommelier Jurjen Smeenk licht alles uitgebreid toe over de wijnen en geeft tips waar u iets mee kunt! Professioneel kok Djurre Veensma maakt de meest interessante en natuurlijk bijpassende hapjes en zal hier één en ander over vertellen.

Voor wie zijn deze wijn- en spijsproeverijen?
Het is voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt! Bent u geïnteresseerd in wijn en het organoleptisch beoordelen ervan of wilt u gewoon lekker genieten van heerlijke wijnen met bijpassende hapjes. Dan bent u van harte welkom! 

Waar vinden de wijn- en spijsproeverijen plaats?
De proeverijen vinden plaats in het restaurant Le Brocope in Oldeberkoop, Kaasboerderij de Stelp Oldeberkoop en wijnwinkel de Roemer in Groningen. Het is natuurlijk ook mogelijk om bij mensen thuis een proeverij te geven. 

Vraag naar onze mogelijkheden en wij maken een offerte op maat.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en tips ongeveer 1x per week in uw mailbox.

DJURRE KOOKT

Molenlaantje 9
8421 PM Oldeberkoop Tel: 06-46262774
BTW-nummer: NL106702932B01
KvK-nummer: 57089639

KLANTENERVARING

  • Djurre zijn workshops zijn echt een aanrader!! Meerdere malen met 10-15 man veel pret gemaakt, geleerd en bovenal erg lekker gegeten!!

    Jacco Visser

  • Na een gezellige workshop kaasmaken en een keurig verzorgde boerenkaasfondue verlaten ze zeer tevreden de boerderij; de beste reclame!

    Kaasboerderij de Stelp

  • Ik zou Djurre Kookt dan ook van harte aanbevelen voor groepen vrienden, zakelijke events of als familie.

    Cornelis Lemstra