Recepten kopiëren

Niets op deze website mag zonder toestemming van Djurrekookt.nl worden gekopieerd, openbaar gemaakt worden of op eniger wijze worden vermenigvuldigd, mits voor eigen gebruik. Een bronvermelding is na goedkeuring vereist en moet voor digitale media clickable zijn en een link leggen naar het bronbestand. Neem bij vragen contact op met ons. De inhoud van deze website, inclusief de afbeeldingen, is eigendom van Djurre Kookt tenzij anders vermeld.

Bepaalde verwijzingen in deze website kunnen voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden, waarover Djurre Kookt geen controle heeft. Djurre Kookt draagt dus ook geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op deze servers. Het kan voorkomen dat bij het schrijven van teksten of het maken van publicaties fouten of gebreken optreden. Wij vragen daarvoor uw begrip. Uw reactie stellen we op prijs, het geeft ons gelegenheid de fouten en gebreken te herstellen. Via het contactformulier kunt u aangeven waar op de website een fout of gebrek te vinden is.

Is de nieuwsbrief gratis en hoe vaak ontvang ik hem?

Ja, de nieuwsbrief is en blijft gratis. De nieuwsbrief bevat de nieuwste recepten, blogs, kookvideo’s en leuke tips. Meestal versturen wij hem 1 x per week. Ontvangt u geen nieuwsbrief terwijl u heeft aangemeld? Kijk dan eens in uw spam map of bij Gmail in de map ‘promotions'.

Is de oventemperatuur in de recepten voor elektrisch, gas of hetelucht?

Wij werken met een elektrische oven waarbij wij bijna altijd de boven- en onderwarmte functie gebruiken (conventioneel). De temperaturen in onze recepten zijn hier op afgestemd. Deze gebruiken wij voor ovenschotels, cakes etc. Heeft u een gasoven of gebruikt u de heteluchtfunctie? Verminder de temperatuur in de recepten dan met ongeveer 10 %. Kijk hier voor een handige tabel.

Als u meerdere lagen/gerechten in de oven wilt verwarmen kunt u het beste de hetelucht stand gebruiken. Deze verdeelt de hete lucht gelijkmatig door de oven. Ook hebben wij een grill in de oven die wij soms de laatste paar minuutjes aanzetten bij bijvoorbeeld een gratin voor een extra krokant korstje.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en tips ongeveer 1x per week in uw mailbox.

DJURRE KOOKT

Molenlaantje 9
8421 PM Oldeberkoop Tel: 06-46262774
BTW-nummer: NL106702932B01
KvK-nummer: 57089639