• Blog

Gehaktballetjes met geroosterde bloemkool, zwarte bonen en gember-tahinsaus

Deze leuke combinatie van texturen en kleuren vrolijkt je zeker op. De bloemkool hoef je alleen maar in grove stukken te hakken en dan rooster je deze met de bonen, gehaktballetjes en specerijen in de oven. De saus van tahin en gember is zo gemaakt. Tast toe! Bekijk het recept!

Gehaktballetjes met geroosterde bloemkool zwarte bonen en gember tahinsaus 1

KLANTENERVARING

  • Djurre zijn workshops zijn echt een aanrader!! Meerdere malen met 10-15 man veel pret gemaakt, geleerd en bovenal erg lekker gegeten!!

    Jacco Visser

  • Na een gezellige workshop kaasmaken en een keurig verzorgde boerenkaasfondue verlaten ze zeer tevreden de boerderij; de beste reclame!

    Kaasboerderij de Stelp

  • Ik zou Djurre Kookt dan ook van harte aanbevelen voor groepen vrienden, zakelijke events of als familie.

    Cornelis Lemstra