Geroosterde bloemkoolsteak met gremoulata en gebrande noten

Jaarlijks gooit iedere Nederlander bijna 50 kilo goed voedsel in de vuilnisbak. Deels omdat we het verkeerd bewaren, maar ook omdat we niet zo goed weten wat we met kliekjes aan moeten, hoewel je veel lekker gerechtjes kan maken van kliekjes. Hierbij een lekker gerecht met geroosterde bloemkool met gremoulata. Dat wordt smullen!

Geroosterde bloemkoolsteak met gremoulata en gebrande noten 1

KLANTENERVARING

  • Djurre zijn workshops zijn echt een aanrader!! Meerdere malen met 10-15 man veel pret gemaakt, geleerd en bovenal erg lekker gegeten!!

    Jacco Visser

  • Na een gezellige workshop kaasmaken en een keurig verzorgde boerenkaasfondue verlaten ze zeer tevreden de boerderij; de beste reclame!

    Kaasboerderij de Stelp

  • Ik zou Djurre Kookt dan ook van harte aanbevelen voor groepen vrienden, zakelijke events of als familie.

    Cornelis Lemstra