• Blog

Green Egg Diner in de theetuin van Le Brocope in Oldeberkoop

 

Op vrijdag 16 augustus organiseren we een Green Egg BBQ Diner in de theetuin van Le Brocope. Eet jij ook mee?

Wat kunnen de gasten/cursisten verwachten:
Een diner van de Green Egg BBQ. Gasten die meer willen weten over het gebruik van de Green Egg BBQ kunnen op deze avond de kneepjes van het BBQ-vak leren. Denk hierbij aan het gebruik van verschillende soorten rookhout en de temperatuurbeheersing. Daarnaast behandelen we verschillende technieken zoals roken, indirect bereiden en grillen. Vanzelfsprekend gaan wij in op de bereidingswijze van verschillende ingrediënten en de daarbij gewenste temperatuur.

Na de opgedane kennis kunnen gasten/cursisten vrijblijvend de verschillende producten op de BBQ bereiden waarna we een heerlijk driegangendiner serveren. Alle producten die we gebruiken komen uit de streek. Per gerecht komen verschillende bereidingstechnieken aan bod, zoals slow-cooking en grillen op hoge temperatuur.

Wij zullen rond 17:30 uur starten met het Green Egg BBQ Diner. Gasten/cursisten kunnen aansluiten wanneer ze maar willen.

Voor een Green Egg driegangendiner betaal je €35,00 p.p.

Laat je weten of je aan gaat schuiven?
We maken er een gezellige avond van!

djurre bbq 1

KLANTENERVARING

  • Djurre zijn workshops zijn echt een aanrader!! Meerdere malen met 10-15 man veel pret gemaakt, geleerd en bovenal erg lekker gegeten!!

    Jacco Visser

  • Na een gezellige workshop kaasmaken en een keurig verzorgde boerenkaasfondue verlaten ze zeer tevreden de boerderij; de beste reclame!

    Kaasboerderij de Stelp

  • Ik zou Djurre Kookt dan ook van harte aanbevelen voor groepen vrienden, zakelijke events of als familie.

    Cornelis Lemstra