Een pannenkoek van rode biet met paddenstoelen, ricotta en walnoten

Vandaag maak je een hartige variant op de oer-Hollandse pannenkoek! Door rode biet door het beslag te mixen krijgt de pannenkoek een rode kleur en extra smaak. En ongemerkt eet je op deze manier nog extra groenten ook! Samen met de paddenstoelen, ricotta en crunchy walnoten wordt dit een pannenkoek die je blij zal verrassen.

pannenkoekje van biet met paddenstoelen huttekase en walnoten

KLANTENERVARING

  • Djurre zijn workshops zijn echt een aanrader!! Meerdere malen met 10-15 man veel pret gemaakt, geleerd en bovenal erg lekker gegeten!!

    Jacco Visser

  • Na een gezellige workshop kaasmaken en een keurig verzorgde boerenkaasfondue verlaten ze zeer tevreden de boerderij; de beste reclame!

    Kaasboerderij de Stelp

  • Ik zou Djurre Kookt dan ook van harte aanbevelen voor groepen vrienden, zakelijke events of als familie.

    Cornelis Lemstra