De lekkere smaak van de Japanse nashi peer

Afgelopen week kwam een dorpsgenoot met een zak Japanse nashi peren, omdat zij het zelf ook niet allemaal kon opeten. Wat een verwennerij! Als kookliefhebber kan ik hier wel wat mee. De Japanse nashi peer is een kruising tussen peer en meloen. Hij is stevig en zoet, maar wel sappig vruchtvlees. Het schilletje is niet eetbaar, dus dat moet je verwijderen.
Het recept wat ik ga maken met de Japanse nashi peer kan je prima serveren bij een nagerecht of serveer ze als bijgerecht van wild.

peren1

KLANTENERVARING

  • Djurre zijn workshops zijn echt een aanrader!! Meerdere malen met 10-15 man veel pret gemaakt, geleerd en bovenal erg lekker gegeten!!

    Jacco Visser

  • Na een gezellige workshop kaasmaken en een keurig verzorgde boerenkaasfondue verlaten ze zeer tevreden de boerderij; de beste reclame!

    Kaasboerderij de Stelp

  • Ik zou Djurre Kookt dan ook van harte aanbevelen voor groepen vrienden, zakelijke events of als familie.

    Cornelis Lemstra