Griekse bonenstoof  met feta en honing

Fasolakia is een magnifieke sperziebonenstoof naar klassiek Griekse receptuur. Na één hap weet je: dit is puur comfortfood. Toeval wil dat het recept in een oogwenk te bereiden is! Je laat de bonen garen in een saus van tomaten en serveert er in de oven gebakken feta bij. Een lust voor oog en mond, want de honing transformeert in een toffee-achtige karamellaag. Een perfecte combi van zout, zoet en hartig.Griekse bonenestoof met feta en honing1

KLANTENERVARING

  • Djurre zijn workshops zijn echt een aanrader!! Meerdere malen met 10-15 man veel pret gemaakt, geleerd en bovenal erg lekker gegeten!!

    Jacco Visser

  • Na een gezellige workshop kaasmaken en een keurig verzorgde boerenkaasfondue verlaten ze zeer tevreden de boerderij; de beste reclame!

    Kaasboerderij de Stelp

  • Ik zou Djurre Kookt dan ook van harte aanbevelen voor groepen vrienden, zakelijke events of als familie.

    Cornelis Lemstra